eVILJO - Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

eViljo - Uutisia


Lue lisää eVILJO-uutisia »

Yhdistykset ja yhteisöt tiedottavat

Kokkolanseudun eläinsuojeluyhdistys ry :
Jouluhartaus eläinten hautausmaalla »
Kokkolanseudun eläinsuojeluyhdistys ry :
Eläinten viikon kulkue 5.10.2019 »

Lue lisää tiedotteita »

334 yhdistystä ja yhteisöä, tässä uusimmat:

Perhon Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry » Kokkolan Kipinä ry » Kokkolan Seudun Diabetes ry » Kyytiin2 - Tavara- ja henkilöliikenteen yhdistely yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyönä » Open Kokkola ry » Keski-Pohjanmaan Maanpuolustusnaiset ry » Kokkolanseudun lausujat ry » Kokkotyö-säätiö sr » Keski-Pohjanmaan Maaseutunäyttelyt ry » Keski-Pohjanmaan omaishoitajat ry » Keski-Pohjanmaan Aivoyhdistys ry » Green care Finland ry Keski-Pohjanmaan jaosto »

eVILJO - Haku

Hae nimellä yhdistyksiä ja yhteisöjä. Etsiä voit myös eri hakusanoin kuten kylä, ompelu, ratsastus.

Kaikki toimijat? Katso »

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin. Kirjaudu eVILJO-tunnuksellasi. eVILJO auttaa yhdistyksiä ja yhteisöjä.

Kuukauden yhdistys

Kokkolanseudun Eläinsuojeluyhdistys ry


Kokkolanseudun Eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu helmikuussa 1895, silloin nimellä Gamlakarleby Djurskyddsförening. Yhdistyksellä on 125-vuotis juhlavuosi ja sen kunniaksi on jo mm. julkaistu juhlavuoden kalenteri.

Lue lisää »

Katso muut yhdistykset »

Yhdistysrekisteri

eVILJO vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista. Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen avulla. Lisää oma yhdistyksesi rekisteriin klikkaamalla Aloita tästä.

Käyntikortti

eVILJO kokoaa toimijan keskeiset tiedot näyttäväksi käyntikortiksi, jonka kautta yhteydenotto on mahdollista pelkällä klikkauksella.

Katso käyntikorttimalli »

Kotisivut

Kotisivujen ylläpitäminen on helppoa eVILJO:n ilmaisella työkalulla. Voitte luoda toiminnallenne näyttävän kotisivun muutamalla klikkauksella.

Katso mallisivu »

Tapahtumakalenteri

Alueellinen tapahtumakalenteri kokoaa yhdistysten tapahtumat yhteen näkymään. Tapahtumakalenterilla saat näkyvyyttä ja osallistujia yhdistystoimintaan.

Avaa tapahtumakalenteri »