eVILJO - Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

eViljo - Uutisia


Lue lisää eVILJO-uutisia »

Yhdistykset ja yhteisöt tiedottavat

Pietarin suku:
Tervetuloa »

Lue lisää tiedotteita »

288 yhdistystä ja yhteisöä, tässä uusimmat:

Kestävä Verna -hanke » Pietarin suku » Keski-Pohjanmaan Muisti yhdistys ry, Mellersta Österbottens Minnes förening rf » Keski-Pohjanmaan järjestyksenvalvojat ry » Osuuskunta Naisten Talo Kokkolan resurssikeskus » Kokkolan Marttayhdistys ry » KESKI-POHJANMAAN KIRJOITTAJAYHDISTYS PRÄNTTÄRIT - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS SKRIVARFÖRENING PRÄNTARNA R.Y. » Eläkeliiton Kaustisen yhdistys ry » Kitinkannus ry » Kokkolan kehitysvammaisten tuki ry » Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry, Förbundet för närståendevårdare och vänner rf » Samba el Gambo ry »

eVILJO - Haku

Hae nimellä yhdistyksiä ja yhteisöjä. Etsiä voit myös eri hakusanoin kuten kylä, ompelu, ratsastus.

Kaikki toimijat? Katso »

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin. Kirjaudu eVILJO-tunnuksellasi. eVILJO auttaa yhdistyksiä ja yhteisöjä.

Kuukauden yhdistys

Hiijjen Pelimannit ry


Hiijjen Pelimannit ry on Pyhäjärvellä toimiva kansanmusiikin harrastajien yhdistys, joka on rekisteröity vuoden 2012 alussa. Yhdistyksen perustajat ovat paikallisia pelimanneja, jotka olivat jo aikaisemmin soittaneet yhtyeenä.

Lue lisää »

Katso muut yhistykset »

Yhdistysrekisteri

eVILJO vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista. Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen avulla. Lisää oma yhdistyksesi rekisteriin klikkaamalla Aloita tästä.

Käyntikortti

eVILJO kokoaa toimijan keskeiset tiedot näyttäväksi käyntikortiksi, jonka kautta yhteydenotto on mahdollista pelkällä klikkauksella.

Katso käyntikorttimalli »

Kotisivut

Kotisivujen ylläpitäminen on helppoa eVILJO:n ilmaisella työkalulla. Voitte luoda toiminnallenne näyttävän kotisivun muutamalla klikkauksella.

Katso mallisivu »

Tapahtumakalenteri

Alueellinen tapahtumakalenteri kokoaa yhdistysten tapahtumat yhteen näkymään. Tapahtumakalenterilla saat näkyvyyttä ja osallistujia yhdistystoimintaan.

Avaa tapahtumakalenteri »