eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Mikä on eVILJO?

Yhdistysten ja toimijoiden kohtaamispaikka

eVILJO on maksuton tietokanta, johon rekisteröitymällä yhdistykselle/yhteisölle luodaan oma käyntikorttinäkymä (katso malli). Samalla tiedot päivittyvät eViljo-rekisteriin.

eVILJO:n kautta toimijoilla on mahdollisuus ottaa käyttöön myös ilmaiset kotisivut (katso malli). Tunnukset käyntikortin ja kotisivujen muokkaamiseen lähetetään rekisteröinnin jälkeen sähköpostitse.

Kotisivuilla olevan tapahtumakalenterin kautta teidän yhdistykenne/yhteisönne tapahtumien tiedot on suoraan ohjattavissa KP24-tapahtumakalenteriin ja tätä kautta koko maakunnan ja median tietoisuuteen.

eVILJO helpottaa arjen sujuvuutta, antaa näkyvyyttä, kasvattaa verkostoja sekä mahdollistaa suurienkin hankkeiden ja tapahtumien toteuttamisen.

eVILJO:a hallinnoi Keski-Pohjanmaan liitto. Toiminnallisella tasolla keskeisellä sijalla on Kosti ry, jonka alaisuudessa maakunnan kattojärjestöt (Kosti/Yhteisöklubi SILTA, Kepli, Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto, Keskipohjalaiset Kylät) toimivat suorassa yhteydessä yhdistyskenttään välittäen viestiä eVILJO:n tarjoamista mahdollisuuksista. Näin eVILJO:n yhdistysrekisteri laajenee ja päivittyy yhdistyslähtöisesti mielekkääksi koetun toiminnan kautta. Yhdistys/toimijarekisteri antaa kaivattua tilastotietoa maakunnan todellisesta kansalaistoiminnasta.

Edelläkävijänä koko Suomessa eVILJO antaa avaimet Keski-Pohjanmaan maakunnan elinvoimaiselle ja tulevaisuuteen katsovalle kansalaistoiminnalle.