Mikä on eVILJO?

Yhdistysten ja toimijoiden kohtaamispaikka

Uudistunut eVILJO on maksuton tietokanta, johon rekisteröitymällä yhdistykselle/yhteisölle luodaan oma käyntikorttinäkymä (katso malli). Samalla tiedot päivittyvät eViljo-rekisteriin.

eVILJO:n kautta toimijoilla on mahdollisuus ottaa käyttöön myös ilmaiset kotisivut (katso malli). Tunnukset käyntikortin ja kotisivujen muokkaamiseen lähetetään rekisteröinnin jälkeen sähköpostitse.

Kotisivuilla olevan tapahtumakalenterin kautta teidän yhdistykenne/yhteisönne tapahtumien tiedot on suoraan ohjattavissa KP24-tapahtumakalenteriin ja tätä kautta koko maakunnan ja median tietoisuuteen.

eVILJO helpottaa arjen sujuvuutta, antaa näkyvyyttä, kasvattaa verkostoja sekä mahdollistaa suurienkin hankkeiden ja tapahtumien toteuttamisen.

Toiminnallisella tasolla keskeisellä sijalla on Kosti ry, jonka alaisuudessa maakunnan kattojärjestöt (SILTA yhteisöklubi, Keskipohjalaiset Kylät ja Keski-Pohjanmaan Maakuntaliitto) toimivat suorassa yhteydessä yhdistyskenttään välittäen viestiä eVILJO:n tarjoamista mahdollisuuksista. Näin eVILJO:n yhdistysrekisteri laajenee ja päivittyy yhdistyslähtöisesti mielekkääksi koetun toiminnan kautta. Yhdistys/toimijarekisteri antaa kaivattua tilastotietoa maakunnan todellisesta kansalaistoiminnasta.

Edelläkävijänä koko Suomessa eVILJO antaa avaimet Keski-Pohjanmaan maakunnan elinvoimaiselle ja tulevaisuuteen katsovalle kansalaistoiminnalle.

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY