Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Vihreät ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keski-Pohjanmaan Vihreät ry. toimii Vihreä Liitto rp:n paikallisyhdistyksenä Keski-Pohjanmaan maakunnassa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys 1. toimii puolueen ja Vaasan vaalipiirin vihreät ry:n paikallisyhdistyksenä toimialueellaan; 2. asettaa kunnallisvaaleissa ehdokkaat puolueen listoille toimialueellaan; 3. vastaa puolueen kunnallisvaalikampanjasta toimialueellaan; 4. tekee aloitteita ja kannanottoja; 5. harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa; 6. järjestää keskustelu-, koulutus- ja kulttuuritilaisuuksia sekä 7. järjestää muuta vastaavaa tarkoitustaan edistävää, voittoa tavoittelematonta toimintaa.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on 1. edistää toiminnallaan vihreitä arvoja: luonnon- ja ympäristönsuojelua, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta; 2. tukea puolueen toimintaa ja lisätä vihreän liikkeen kannatusta Keski-Pohjanmaalla; 3. yhdistää vihreän arvomaailman omaavia Keski-Pohjanmaan asukkaita; 4. edistää kansalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristönsä kehittämiseen.

Toiminta-alue

Kokkola, Paikallinen, Maakunnallinen
Kannus, Kaustinen, Toholampi, Lestijärvi, Halsua, Veteli, Perho,

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Poliittiset, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

vihreät, Kokkola, politiikka, puolue, puoluepolitiikka, kuntavaalit, vaalit, Vihreä liitto, paikallisyhdistys

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Jenna Alaspää
Puhelin: 0408247290
jenna.alaspaa@gmail.com


Varapuheenjohtaja Hanna Cygnel
Puhelin: 0408613824
hanna.cygnel@student.oulu.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY