Yhdistys

Moni koti - kansainvälinen Oulun eteläinen ry.

Moni koti - kansainvälinen Oulun eteläinen ry.

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestämme erilaisia kansainvälisiä tilaisuuksia kuten erikulttuurien ruokailtoja, kansallispukunäytöksiä, kansainvälisiä näyttelyitä, tiedotustilaisuuksia ja kulttuurien kansallisjuhlia jne.

Toiminnan tarkoitus

Tarkoituksemme on edesauttaa maahanmuuttajien kotoutumista alueelle ja suomalaiseen yhteiskuntaan. Haluamme lisätä kantaväestön tietoisuutta eri kulttuureista ja lisätä vuorovaikutusta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Kansanperinne, Musiikki, Muu kulttuuritoiminta, Tanssi, Kansainvälisiin suhteisiin liittyvät , Monikulttuurisuus, Muu monikulttuuritoiminta, Muu vapaa-ajantoiminta, Perinne- ja kädentaidot

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kansainvälisyys, monikulttuurisuus, kulttuurit, Ylivieska, maahanmuuttajat, maahanmuuttaja, kotoutuminen, rasismin vastainen työ, suvaitsevaisuus, erikulttuurisuus, ruokaillat, näyttelyt, tiedottaminen, kansallisuus

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kvoulunetelainen@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Rita Kovacs
Puhelin: 0443138530
kvoulunetelainen@gmail.com


Varapuheenjohtaja Diana Seppä
Puhelin: 0442624243
diana.seppa@jedu.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY