Yhdistys

Kala- ja Pyhäjokilaakson Diabetesyhdistys ry

Kala- ja Pyhäjokilaakson Diabetesyhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistys toimii alueen diabeetikkojen edunvalvojana ja yhdyssiteenä. Pääpaino toiminnassa on diabetekseen liittyvän hoidollisen tiedon ja taidon kohottaminen sekä tarjota samaa sairautta poteville mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä keskinäinen tuki.

Toiminnan tarkoitus

Tietoa yhdistyksestä ja sen toiminnasta diabeetikkojen edunvalvojana ja yhdyssiteenä välitetään yhdistyksen kokousten ja kerhotoiminnan, jäsenkirjeiden sekä erilaisten teematilaisuuksien kautta. Valistus ja opintotoiminta tapahtuvat pääosin kerhoissa. Niissä järjestetään erilaisia teemailtoja diabeteksen hoitoon, kuntoutukseen, sosiaaliturvaan ym. liittyvistä asioista. Kansalaisopistojen, terveydenhoito- ja sosiaalialan oppilaitosten ja muiden vastaavien tahojen kanssa järjestetään erilaisia teematilaisuuksia diabeetikkojen asioista. Jäsenkirjeissä välitetään tarvittaessa ajankohtaista tietoa diabeetikkojen sosiaaliturvasta ja muista yhteiskunnan tarjoamista palveluista.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Diabetes, ruokavalio, hiilihydraatit, vertaistuki

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Mäkelä Raija
Puhelin: 044-5630008
makela.raija@kotinet.com


Varapuheenjohtaja Erkkilä Paavo
Puhelin: 040-5586858
paavoe@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY