Yhdistys

Lestijokiseudun Sukututkijat ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Tutkimme ja tallennamme alueemme sukujen ja talojen vaiheita, kartutamme perinnetietoutta sekä toimimme yhdyssiteenä näistä asioista kiinnostuneiden henkilöiden kesken. Toimimme järjestämällä kokouksia ja muita sukututkimusaiheisia tilaisuuksia ja seminaareja ja neuvontatilaisuuksia, luentoja ja tutustumisretkiä kiinnostaviin kohteisiin. Meillä on runsaasti kirjallisuutta ja paljon alueen mikrokortteja yhdistyksen jäsenten käytettävissä Kannuksen Pappilan yläkerrassa.

Toiminnan tarkoitus

Edistää tietojen, mielipiteiden ja ajatusten vaihtoa Himangan, Kannuksen, Kälviän, Lestijärven, Lohtajan, Toholammin ja Ullavan pitäjien suvuista, sukututkimuksesta ja perinnetietoudesta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Kansanperinne, Kotiseutuyhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

sukututkimus, perinne, kotiseutu, Lestijokilaakso, Himanka, Kannus, Kälviä, Lestijärvi, Lohtaja, Toholampi, Ullava, Kokkola

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Raija Koski
Puhelin: 0400529991
kooraija@gmail.com


Sihteeri Reetta Kolppanen
Puhelin: 0505642315
reetta.kolppanen@kotinet.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY