Yhdistys

Jokilaaksojen Matkailuoppaat ry.

Jokilaaksojen Matkailuoppaat ry.

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestämme Keski-Pohjanmaan alueella erilaisia opastuksia: luonto, erä, esihistoriallisia ja paikkakuntaopastuksia. Luomme jatkuvasti uusia kuntakierroksia, joita tällä hetkellä Kälviällä, Toholammilla, Himangalla, Lohtajalla, Kannuksessa ja Lestijärvellä. Parhaillaan opaskierrosta tehdään Ullavalle.

Toiminnan tarkoitus

Haluamme ylläpitää ja jakaa tietoa maaseudun nähtävyyksistä ja historiasta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muu kulttuuritoiminta, Kotiseutuyhdistykset, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Osaamisen kehittäminen, Kansanperinne, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Eläkeyhdistykset, Muu senioritoiminta, Senioriyhdistykset, Ulkoilu- ja retkeily-yhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta, Perinne- ja kädentaidot, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

matkailu, oppaat, Lohtaja, virkistystoiminta, matkailuoppaat, matkailuoppaat, Kannus, Himanka, Lestijärvi, Lohtaja, Ullava, Kälviä, kaanoottiretket, eräretket, linturetket, historia, Ohtakari, opas, opasmatkat, opasretket, luonto, erä, esihistoria, kuntakierros,

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Tuomo Puutio
Puhelin: 000
tpuutio@hotmail.com


Sihteeri Pirkko Tuomaala
Puhelin: 0503273565
pirkko.tuomaala@kotinet.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY