Yhdistys

Kalajoen Naisvoimistelijat ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Seura liikuttaa kaikkinensa noin 480 jäsentä. Seuramme on Suomen Voimisteluliitto ry:n (SVoLi) ja Keskipohjanmaan Liikunta ry:n (KePLi) jäsen. Merkittävä osa toimintaamme on KanVeesi, Meinalan telinevoimistelusali. Siellä treenataan parhaimmillaan seitsemänä päivänä viikossa ikähaarukalla 0-50+ -vuotiaat. Toiminnassamme on mukana tyttöjä, poikia, naisia ja viime vuosina myös miehet on saatu mukaan liikkumaan. Telinevoimistelutarjontamme mahdollistaa sekä harrastamisen että kilpailemisen. Lapsille luodaan liikkumismahdollisuuksia myös erilaisten perusvoimisteluryhmien kautta liikunnan ilon ja elämysten avulla. Aikuisten puolella toimintamme koostuu erilaisista jumpista

Toiminnan tarkoitus

Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja yhteisöllisyyttä tarjoamalla eri ikäisille mahdollisuuksia harrastaa monipuolista voimistelua ja liikuntaa harrastus- ja kilpaurheilutasolla harrastajien edellytysten ja tarpeiden mukaan. Seuran toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, urheilun reilun pelin periaatteet ja suvaitsevaisuus.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Tanssi, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Muu senioritoiminta, Voimistelu- ja liikuntaseurat, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

liikunta, voimistelu, KaNveesi, KaNv, telinevoimistelu, kuntoliikunta, Kalajoki, naisvoimistelu

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kalajoennv@hotmail.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Mirva Mäkelä
Puhelin: 0407318549
kalajoennv@hotmail.fi


Sihteeri Leila Karhula
Puhelin: -
kalajoennv@hotmail.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY