Yhdistys

Rally-Toko Easy ry

Rally-Toko Easy ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää koirien käyttöä rally-tokoharrastuksessa sekä edistää ja tukea tavoitteellista rally-tokotoimintaa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Toiminnan tarkoitus

Koiraharrastusten lisääminen alueella ja kilpailutoiminnan lisääminen uudessa Kennelliiton virallisessa lajissa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys voi järjestää rally-tokoharrastukseen liittyviä opetus-, valmennus- ja neuvontatilaisuuksia. Ja huolehtia osaltaan rally-tokoharrastustoiminnasta järjestämällä kokeita ja kilpailuja. Voimme myös julkaista omaa tiedotuslehteä sekä toimia yhdessä muiden rally-tokoharrastajien kanssa ja ylläpitää yhteyksiä muihin rally-tokoa harrastaviin yhdistyksiin.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Muu urheilutoiminta, Lemmikit/ kotieläimet, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

rally-toko, easy ry, koiraharrastus, Ylivieskan alue, rally-tokokilpailut, koulutus, rally-toko easy ry, koiran kanssa harrastaminen, rally-tokoharrastus, Ylivieska, koira,

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Ida Jokela
Puhelin: 040-4101023
hundida@outlook.com


Sihteeri Katri Kulkki
Puhelin: 044 7250 633
katri.kulkki@kpedu.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY