Yhdistys

Lions Club Himanka r.y.

Lions Club Himanka r.y.

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Lions club Himanka on hyväntekeväisyys ja vapaaehtoistyötä tekevä yhdistys. Toimimme paikkakuntamme, alueemme hyväksi. Keräämme varoja erilaisiin avustustoimiin paikkakunnalla, valtakunnallisesti ja ulkomailla. Toimimme Suomen Lions-liitto ry:n alaisena, O-piirissä.

Toiminnan tarkoitus

Olemme palvelujärjestö. Auttaa apua tarvitsevia. Osallistua keräyksiin koti- ja ulkomailla. Koulutustoimintaan osallistuminen. Lapset, perheet, vanhukset, veteraanit ovat tärkeä osa toimintaamme. Julkaisemme vuosittain Himanka-lehteä, joka tärkein varainhankinnan muotomme. Lisäksi järjestämme pilkkikisat ja onkikisat yhteistyössä Himangan kalastajainseuran kanssa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Hyväntekeväisyys,lions, nuoriso, tukeminen, avustukset, Himanka-lehti, LC, kansainvälisyys, varainkeruu, veteraanityö, Himanka, leijonat,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
himanka@lions.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Heidi Pasanen
Puhelin: 0505530678
heidi.pasanen@kotinet.com


Sihteeri Ulla Ojamäki
Puhelin: 0443664899
ulla.ojamaki@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY