Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ry

Keski-Pohjanmaan Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Toimii Keski-Pohjanmaalla asiantuntijana antamalla ohjausta ja neuvontaa allergiaan-, astmaan- ja iho-oireisiin liittyvissä asioissa. Tukee allergiaa-, astmaa ja atooppista ihottumaa sairastavien kokonaisvaltaista hoitoa yhteistyössä julkisen terveydenhuollon kanssa. Järjestää koulutus- ja luentotilaisuuksia, kursseja sekä liikunta- ja leiritoimintaa. Luo toimintamuotoja jäsenten keskinäiselle vuorovaikutukselle järjestämällä tukihenkilö- ja vertaistoimintaa. Toimii yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sekä Keski-Pohjanmaalla viranomaisten ja kansanterveys- ja vapaaehtoisjärjestöjen kanssa.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistys on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n alueellinen ja itsenäinen toimintayksikkö, jonka perustehtävänä on allergiaa- ja astmaa sairastavan sekä heidän läheistensä elämänlaadun parantaminen. Yhdistys tukee sairastuneiden kokonaisvaltaista hoitoa ja pyrkii vähentämään sairauden haittoja. Se edistää terveitä elämäntapoja, terveellistä elinympäristöä, luo toimintamuotoja jäsenten keskinäiselle vuorovaikutukselle sekä edistää allergiaa ja astmaa sairastavien alueellista vaikuttamista.

Toiminta-alue

Paikallinen, Maakunnallinen, Valtakunnallinen

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Potilasyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Allergia, iho ja astma, allergia, astma, iho-oireet, Kokkola, neuvonta, terveys

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
keskipohjanmaan.allergia@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Tanja Halmekangas
Puhelin: 050 5713848
keskipohjanmaan.allergia@gmail.com


Varapuheenjohtaja Virpi Sillanpää
Puhelin: 0400962192
virpisi@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY