Yhdistys

Keskustan Kokkolan kunnallisjärjestö r.y.


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestämme aatteellista koulutusta, kokous- ja puhetilaisuuksia, vaikutamme asioihin kunnallisessa ja maakunnallisessa päätöksenteossa sekä eduskunnassa ja Eruoopan parlamentissa niihin valittujen edustajiemme kautta, asetamme kunnallisvaaliehdokkaat ja vastaamme kunnallisvaalien järjestämisestä sekä muiden vaalien järjestämiseen liittyvistä toimenpiteistä.

Toiminnan tarkoitus

Toiminnan tarkoituksena on mm yhdistää kunnan alueella Keskustan jäsenyhdistyksiä, niiden jäseniä ja puolueen kannattajia, johtaa yhdessä Keskustan valtuustoryhmän kanssa Keskustan kunnallispoliittista toimintaa alueella sekä vahvistaa kansanvaltaa, paikallista aloitteellisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Poliittiset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Kokkolankeskusta, kunnallisjärjestö, valtuutettu, luottamushenkilö, kunnallispolitiikka, kunnallispoliitikko, jäsenyhdistykset, naisyhdistys, nuorisoyhdistys, Kokkola

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Tehtaankatu 18 67100 Kokkola

Postiosoite
Tehtaankatu 18 67100 Kokkola

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Riitta Rahkola
Puhelin: 050 5947745
riitta.rahkola@gmail.com


Sihteeri Riikka Peltola
Puhelin: 0500 920200
riikkajpeltola@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY