Yhdistys

Kaustisen Pohjan-Veikot ry

Kaustisen Pohjan-Veikot ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Urheilun yleisseura, seurassamme on eri jaostoja jotka toimivat omalla osa-alueillaan. Lajit seuramme valikoimassa ovat hiihto, suunnistus, jalkapallo, futsal, judo, yleisurheilu, ammunta naisvoimistelu, voimailu, salibandy, lentopallo ja frisbeegolf.

Toiminnan tarkoitus

Tarkoituksena on liikuttaa kaikkia kuntalaisia niin harraste- kuin kilpailumielessäkin. Tuotamme Kaustisen kunnan liikuntapalveluita yhteistyösopimuksen myötä kaikille kuntalaisille. Lisäksi olemme erilaisten hankkeiden avulla kunnostamassa ja rakentamassa liikuntapaikkoja Kaustiselle mm yhteistyössä Kaustisen kunnan kanssa.

Toiminta-alue


Kaustinen

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Osaamisen kehittäminen, Kansanperinne, Muu kulttuuritoiminta, Kotiseutuyhdistykset, Monikulttuurisuus, YhdistyksetYstävyysseurat, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoseurat, Muu senioritoiminta, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Ampumaseurat, Hiihtoseurat ja muu talviurheilu, Joukkuelajiseurat, Kamppailulajiseurat, Mailapeliseurat, Muu urheilutoiminta, Tanssiurheiluseurat, Voimistelu- ja liikuntaseurat, Yleisurheiluseurat, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Urheilu, liikunta, kilpailu, harrastus, tapahtumat, tulokset, Kaustinen, Pohjan-Veikot,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Urheilutie 10 69600 Kaustinen

Postiosoite
Urheilutie 10 69600 Kaustinen

Toimipaikan puhelin
040-5228977

Yhdistyksen sähköpostiosoite
veikot@kaustinen.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Tanja Kaustinen
Puhelin: 040-5228977
veikot@kaustinen.fi


Puheenjohtaja Minna Anttila
Puhelin: 0405919706
minna.anttila1974@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY