Yhdistys

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Keski-Pohjanmaa ry, Högutbildade inom socialbranschen Mellersta Österbotten rf

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Keski-Pohjanmaa ry, Högutbildade inom socialbranschen Mellersta Österbotten rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Talentia Keski-Pohjanmaa ry on Keski-Pohjanmaalla asuvien tai työskentelevien sosiaalialan korkeakoulutettujen sekä Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun ja Yliopistokeskus Chydenian sosiaalialan opiskelijoiden alueyhdistys.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia toiminta-alueensa sosiaalityön ja sosiaalialan korkea-asteen tutkinnon suorittaneen henkilöstön ja vastaavien opiskelijoiden ammatillisena yhdistyksenä, ja siinä tarkoituksessa 1. koota jäsenensä yhdistyksen ja sitä kautta Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:n, Fackorganisationen för högutbildade inom socialbranschen Talentia rf:n toimintaan, 2. vahvistaa jäsenkuntansa palkkauksellisia, ammatillisia ja yleisiä taloudellisia ja sosiaalisia etuja, 3. toimia jäsenkuntansa hyvinvoinnin ja elämisen laadun parantamiseksi, 4. edistää jäsentensä järjestö- ja ammattitietouden kehittämistä sekä 5. edistää ja vahvistaa ammattialansa yleisiä edellytyksiä ja asemaa toiminta-alueellaan.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Ammattiyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

sosiaaliala, sosiaalityö, ammattiyhdistys, ammattikorkeakoulu, yliopistokeskus, opiskelija, työntekijä, talentia, keski-pohjanmaa

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
Talentia.k-p@kpnet.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Mervi Visti
Puhelin: 0407274963
Talentia.k-p@kpnet.com


Varapuheenjohtaja Päivi Kaustinen
Puhelin: 0442634118
Talentia.k-p@kpnet.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY