Yhdistys

Kälviän Martat ry

Kälviän Martat ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Kälviän Martat kokoontuu säännöllisesti tekemään erilaisia kotiin ja perheisiin liittyviä asioita ruuan ja ravitsemuksen, talousasioiden sekä kestävän arjen valintojen parissa. Toiminta on kaikille avointa. Tavoitteena on oppia uutta ja toimia yhdessä. Näiden lisäksi yhdistys tekee kahvituksia ja muonitusta talkootyönä. Pääasiallinen kokoontumispaikkamme on Marttakoti- järjestön perustajan Lucina Hagmanin lapsuudenkoti- joka sijaitsee Kälviällä (Hyypäntie 9) Marttakotia vuokrataan päiväkäyttöön.

Toiminnan tarkoitus

Kotien ja perheiden hyvinvoinin edistäminen ja tietysti huolehdimme Marttakodin ylläpitämisestä.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Kattojärjestö, Muut aatteelliset yhdistykset, Muu kulttuuritoiminta, Kattojärjestö, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Muu sosiaali- ja terveystoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

martat, marttayhdistys, käsityöt, ruoka, ravitsemus, kodintalous, avoin, kahvitus, muonitus, marttailta, marttakoti, toiminta, marttatoiminta, toimintaryhmä, Kälviä, Kokkola

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Hyypäntie 9 68300 Kälviä

Yhdistyksen sähköpostiosoite
saila.niemi@anvianet.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Saila Niemi
Puhelin: 050-3379437
saila.niemi@anvianet.fi


Sihteeri Raija Ingalsuo
Puhelin: 0400-799614
raija.ingalsuo@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY