eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Pohjanmaan Sotaorvot ry

Pohjanmaan Sotaorvot ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

- harjoittaa yhdistyksen toimintaan liittyvää julkaisu- ja tiedostustoimintaa. - järjestetään sotaorpojen ja kaatuneiden lähiomaisten tapaamisia omilla paikkakunnilla. - pyritään järjestämään kulttuurimatka kesällä. - myydään yhdistyksen omakustanne tuotteita. - vaalitaan valtakunnallista Kaatuneitten muistopäivää toukokuun kolmantena sunnuntaina. - ylläpidetään yhteistoimintaa alueemme seurakuntien kanssa. - pyritään järjestämään konsertti- tai teatterimatkoja. - yhdistyksen kotisivujen ylläpitäminen. - haetaan ja osallistutaan Ray:n järjestämille tuetuille kuntoutuslomille. - ylläpidetään neuvottelutoimintaa muiden lähellä olevien kaatuneitten omaisten, yhdistysten ja sotaorpoyhdistysten kanssa. - tilaisuuksien osalta olemme yhteistoiminnassa muiden sotiemme perinteitä ylläpitävien järjestöjen kanssa.

Toiminnan tarkoitus

- Toimintamme tarkoitus on ylläpitää sodissa kaatuneitten, sodan aiheuttaman haavoittumisen tai sairastumisen sekä sodan aiheuttamien olosuhteiden johdosta kuolleitten isien sotaorpojen luottamusta tulevaisuuteen. - mahdollisimman monen sotaorvon tai kaatuneiden lähiomaisten tavoittaminen mukaan toimintaan. - tukea sotaorpoja henkisesti. jäsenten yhteenkuuluvuuden lisääminen, henkisen tuen saaminen ja antaminen. - yhdistys voi vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja. - vaalia viime sodissa kaatuneiden ja sodan olosuhteissa henkensä menettäneiden muistoa. - yhteydenpito yhdistyksen toimintaan lähellä oleviin yhdistyksiin, viranomaisiin ja päättäjiin.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Pohjanmaa, sotaorvot, orvot, sota, kaatuneet, kaatuneitten muistopäivä, sota-aika, vertaistuki, retket

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
tommi.sinko@saunalahti.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Aulis Karvonen
Puhelin: 0405046332
aulis.karvonen@veteli.fi


Sihteeri Tommi Sinko
Puhelin: 0505002313
tommi.sinko@saunalahti.fiKatso kaikki tiedot »