Yhdistys

Pohjanmaan Sotaorvot ry

Pohjanmaan Sotaorvot ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

- harjoittaa yhdistyksen toimintaan liittyvää julkaisu- ja tiedostustoimintaa. - järjestetään sotaorpojen ja kaatuneiden lähiomaisten tapaamisia omilla paikkakunnilla. - pyritään järjestämään kulttuurimatka kesällä. - myydään yhdistyksen omakustanne tuotteita. - vaalitaan valtakunnallista Kaatuneitten muistopäivää toukokuun kolmantena sunnuntaina. - ylläpidetään yhteistoimintaa alueemme seurakuntien kanssa. - pyritään järjestämään konsertti- tai teatterimatkoja. - yhdistyksen kotisivujen ylläpitäminen. - haetaan ja osallistutaan Ray:n järjestämille tuetuille kuntoutuslomille. - ylläpidetään neuvottelutoimintaa muiden lähellä olevien kaatuneitten omaisten, yhdistysten ja sotaorpoyhdistysten kanssa. - tilaisuuksien osalta olemme yhteistoiminnassa muiden sotiemme perinteitä ylläpitävien järjestöjen kanssa.

Toiminnan tarkoitus

- Toimintamme tarkoitus on ylläpitää sodissa kaatuneitten, sodan aiheuttaman haavoittumisen tai sairastumisen sekä sodan aiheuttamien olosuhteiden johdosta kuolleitten isien sotaorpojen luottamusta tulevaisuuteen. - mahdollisimman monen sotaorvon tai kaatuneiden lähiomaisten tavoittaminen mukaan toimintaan. - tukea sotaorpoja henkisesti. jäsenten yhteenkuuluvuuden lisääminen, henkisen tuen saaminen ja antaminen. - yhdistys voi vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja. - vaalia viime sodissa kaatuneiden ja sodan olosuhteissa henkensä menettäneiden muistoa. - yhteydenpito yhdistyksen toimintaan lähellä oleviin yhdistyksiin, viranomaisiin ja päättäjiin.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Pohjanmaa, sotaorvot, orvot, sota, kaatuneet, kaatuneitten muistopäivä, sota-aika, vertaistuki, retket

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
tommi.sinko@saunalahti.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Aulis Karvonen
Puhelin: 0405046332
aulis.karvonen@veteli.fi


Sihteeri Tommi Sinko
Puhelin: 0505002313
tommi.sinko@saunalahti.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY