Yhdistys

Suntinrannan venehuoneet ry, Sundstrandens båthus rf

Suntinrannan venehuoneet ry, Sundstrandens båthus rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Vaalimme Suntinrannan venehuoneita, alueen kulttuuriperinnettä ja kehitämme Suntinsuun aluetta. Järjestämme tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia tilaisuuksia. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi harjoittaa hanketoimintaa, vastaanottaa lahjoituksia, avustuksia ja järjestää rahankeräyksiä, myyjäisiä ja arpajaisia hankittuaan tälle luvan. Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suntinrannan venehuoneen omistaja. Kannatusjäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt sekä yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista. Jäsenmaksu 10 €/vuosi maksetaan tilille FI22 5162 0020 2356 96. Maksun yhteydessä mainittava tarkka nimi, osoite, puhelin ja sähköpostiosoite. Kannatusjäseneksi voi liittyä maksamalla em. Tilille tukimaksun 10 €/ vuosi.

Toiminnan tarkoitus

Toimintamme tarkoitus on Suntinrannan kehittämisen ja perinteen vaalinnan ohella veneily sekä kalastusharrastuksen ylläpitäminen. Suoritamme lisäksi venehuoneiden omistajien edunvalvontaa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Muu kulttuuritoiminta, YhdistyksetYstävyysseurat, Muu vapaa-ajantoiminta, Perinne- ja kädentaidot

Toimintaa kuvaavat hakusanat

veneily, kalastus, venevajojen historia, kehittäminen, Kokkola, venevaja, kunnostus, venevajat, suntti,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
venehuoneet@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Sihteeri: Anita Hyvönen
Puhelin: 040 7266988
venehuoneet@gmail.com


Puheenjohtaja Tom Niemi
Puhelin: 0400 264582
venehuoneet@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY