Yhdistys

Keskipohjalaiset Kylät ry Byarna i Mellersta Österbotten rf

Keskipohjalaiset Kylät ry Byarna i Mellersta Österbotten rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keskipohjalaiset Kylät ry on perustettu vuonna 2000. Jäseniämme ovat kyläyhdistykset tai muut kylien kehittämistoimintaa harjoittavat yhdistykset. Kaikki toiminta on tarkoitettu hyödyttämään Keski-Pohjanmaan kyliä monipuolisesti osana paikallista aluekehittämistä. Välitämme kylien ja maaseudun kehittämiseen liittyvää tiedotusta ja neuvontaa, esim. hankeasioiden neuvontaa. Toimimme yhteistyössä Suomen kylätoiminnan (SYTY) kanssa Vuosittain järjestämme maakunnallisen tapahtuman joka on suunnattu kylätoimintaan. Julkaisemme tiedotuslehden, joka jaetaan alueemme jokaiseen 33 000 talouteen. Tiedotuslehden sisältöön on mahdollisuus kaikkien kylien osallistua oman kylänsä tapahtumien ja muiden asioiden tiedottamiseen. Yhdistyksillä on myös mahdollisuus kartoittaa talouttaan lehden välityksellä.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien elinkelpoisuutta ja kylä- ja asukastoimintaa, sekä toimia kylätoiminnan edunvalvojana ja kylien kehittämistyöhön osallistuvien yhdistysten maakunnallisena yhteistyöelimenä Keski-Pohjanmaalla. Maakunnallinen kylätoimija ja edunvalvoja alueella: Halsua, Himanka-alue, Kannus, Kaustinen, Kokkola (Lohtaja, Kälviä, Ullava), Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli.

Toiminta-alue

Maakunnallinen

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Kyläyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

KP-Kylät, Keskipohjalaiset Kylät, Keskipohjalaiset kyläyhdistykset, Keski-Pohjanmaan kylät, kyläyhdistys, kyläyhdistystoiminta, Keski-Pohjanmaa, kylät,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
sanna.kaattari@kpkylat.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Erkki Kuismin
Puhelin: 045 1447 200
kuisminerkki@gmail.com


Muu Esa Erkkilä
Puhelin: 040 5162 240
esa.erkkila@kotinet.comKatso kaikki tiedot »


Yhdistyksen kuulumisia

7.12.2021
Tervetuloa täyttämään valtakunnallista Kyläkyselyä!
29.11.2021
Iltakyyti alkaa!
19.10.2021
Tieto kulkee kun se on mahdollista, eli yhteystiedot ajan tasalle
28.3.2021
12.6.2021 Avoimet Kylät, valtakunnallinen tapahtuma verkossa
12.3.2021
Jäsenmaksut 2021

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY