Yhdistys

Eläkeliiton Kälviän yhdistys r.y.


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

- Toimii yhdyssiteenä eri toimijoiden välillä - Palvelee ja ohjaa eläkeläisiä ja eläketurvaa tarvitsevia - Tekee alotteita ja esityksiä kuntansa päättäville elimille ja muulle julkiselle vallalle eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien aseman parantamiseksi ja riittävän eläketurvan ja palvelun aikaansaamiseksi - Kehittää ja järjestää virkistys-,loma- ja kultuuripalveluja sekä muuta vastaavaa kuntouttavaa toimintaa

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän sosiaalisen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa edistäminen.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Eläkeyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Ystäväpalvelu, kahvitilaisuudet joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Kokoonumme Marttilasalilla klo 13. syysmarkkinat, kirkkopyhät, kilpailut, karaoke, kalastus, hiihto, eläkeläiset, Kälviä, eläkeliitto, virkistys, Kokkola

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
antti.ruokoja@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Antti Ruokoja
Puhelin: 045 2011029
antti.ruokoja@gmail.com


Sihteeri Hilkka Tapio
Puhelin: 0405812283
hilkka.tapio@kpnet.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY