Yhdistys

Perhonjokilaakson kuvataideyhdistys


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestämme kesäisin yhteisnäyttelyitä Vetelin Taidekartanossa (ent. Keski-Pohjanmaan emäntäkoulu) johon kutsutaan osallistumaan Keski-Pohjanmaan alueen taiteilijat ja harrastajat sekä alueilta lähtöisin olevia avoimella kutsulla. Näyttelyissä on kutsutaiteilija ja niissä on jurytys. Galleria Neva aloitti 2015 toimintansa Taidekartanossa. Galleriaa voi vuokrata ja se on auki syksyisin ja keväisin. Galleria käsittää 2 isoa, hyvin varustettua salia. Järjestämme oheistapahtumina monenlaisia kulttuuritapahtumia ja kursseja.

Toiminnan tarkoitus

Tuoda kuvataidetta sekä muita taiteenlajeja esille monipuolisesti laajalle alueelle. Pitkällä aikavälillä Vetelin Taidekartanosta on tarkoitus kehittää Keskipohjanmaan alueen ympärivuotisesti toimiva kuvataiteiden keskuspaikka. Tarkoitus on myös kehittää laajasti lähialueiden kulttuuritarjontaa tarjoamalla lisäksi konsertteja, kursseja, työpajoja jne. Toiminnan tarkoituksena on parantaa ihmisten viihtyvyyttä ja hyvinvointia tuomalla iloa ja elämyksiä asukkaiden elämään.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Kuvataide

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kuvataide, kulttuuritapahtumat, kuvataidekurssi, hyvinvointi, viihtyvyys, galleria, taidekartano, Veteli, Perhonjokilaakso, kuvataideyhdistys

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Emäntäkouluntie 30 69700 Veteli

Postiosoite
69700 Veteli 69700 Veteli

Toimipaikan puhelin
040 671697

Yhdistyksen sähköpostiosoite
pensseli@kase.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Lahja Varila
Puhelin: 040 835 9108
lahjava@kase.fi


Taloudenhoitaja Katja Leppäniemi
Puhelin: 040 5379483
katja.leppaniemi@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY