Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Kuulo ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Kuukausittain on kerhotilaisuus, johon pyritään aina saamaan kuuloasioihin liittyvä esitelmöitsijä. Järjestämme Kuulopäivä-tilaisuuksia Kokkolassa ja maakunnassa, joissa pyritään tiedoittamaan kuulosta ja neuvomaan kuulokojeiden käytössä. Jos on ongelmia kuulokojeen käytössä järjestämme lähipalvelutilaisuuksia, joissa annetaan kaikille tarvitseville maksutonta palvelua, neuvontaa ja opastusta kuulokojeiden käyttöön. Sen lisäksi luonnollisesti järjestämme jäsenistölle kesäretken ja joulujuhlan ruokineen.

Toiminnan tarkoitus

Järjestömme toimii edunvalvojana kuulovammaisuuden aiheuttamien haittojen lievittämiseksi, järjestäen kuntouttavaa, virkistävää sekä hengellistä toimintaa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Kuulo, kuulokoje, kuulolaite, kuulokeparisto,kuulokeparistomyynti, kuuloneuvonta, Kokkola, Keski-Pohjanmaa, kuulo, kuulolaiteopastus

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Taloudenhoitaja: Annala Pauli
Puhelin: 040 550 4941
pauli.annala@outlook.com


Sihteeri Kjellbäck Marjaleena
Puhelin: 040 580 1271
marjaleena.klellback@keskikaista.netKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY