Yhdistys

Yhteisestä Ovesta ry

Yhteisestä Ovesta ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestämme ja ylläpidämme ikäihmisten harrastus-, koulutus-, virkistys- ja vapaaehtoistoimintaa. Yhdistyksen toiminta keskittyy Tuokiotuvalle, joka sijaitsee Ylivieskan keskustassa. Lisäksi SenioriKahviloita sivukylillä sekä KortteliKahviloita keskustan alueella. Teemme myös vierailuja, retkiä ja matkoja lähelle ja kauemmas. Yhdistys tukee toiminnallaan ikäihmisten sosiaalisten verkostojen vahvistumista, aloitteellisuutta sekä yhteisöllisyyttä eli ns. kylähenkeä. Etsivän vanhustyön kautta löydämme mukaan toimintaan myös niitä kotona asuvia ikäihmisiä, jotka eivät vielä kuulu tai halua kuulua minkään toiminnan tai palveluiden piiriin. Kaikki ikäihmiset ovat tervetulleita mukaan toimintaamme!

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on yleishyödyllisin periaattein, voittoa tavoittelematta vahvistaa ikäihmisten hyvinvointia ja terveyttä sekä vahvistaa heidän tasa-arvoista osallistumistaan tarjoamalla ns. matalankynnyksen mahdollisuuksia toimintaan. Yhdistys on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Toiminta-alue

Paikallinen

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Kirjallisuus, Kuvataide, Musiikki, Muu kulttuuritoiminta, Tanssi, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Muu senioritoiminta, Senioriyhdistykset, Muut aatteelliset yhdistykset, Kansanperinne, Vanhusyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Ulkoilu- ja retkeily-yhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta, Perinne- ja kädentaidot

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Ylivieska, ikäihmiset, seniorit, vapaaehtoistoiminta, yhteisöllisyys, tuokiotupa, SenioriKahvilat, KortteliKahvilat, hyvinvointi, matalakynnys, tupaemäntä, tupaemännät.

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Lukkarinkatu 1 84100 YLIVIESKA

Postiosoite
Lukkarinkatu 1 84100 YLIVIESKA

Toimipaikan puhelin
044 987 2896

Yhdistyksen sähköpostiosoite
tuokiotupa@tuokiotupa.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Heikki Hemmilä
Puhelin: 040 503 5598
heikki.hemmila@pp.fimnet.fi


Muu Anne Isokoski
Puhelin: 044 987 2895
anne@tuokiotupa.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY