Yhdistys

Pajamäen talomuseon kannatusyhdistys ry

Pajamäen talomuseon kannatusyhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistys hallinnoi Pajamäen perinnekeskusta Toholammin Kotilan kylässä. Perinnekeskukseen kuuluu yksitoista rakennusta. Perinnekeskukseen on tallennettu toholampilaista talonpoikaisperinnettä sekä aineellista että henkistä. Perinnekeskusta esitellään matkailijoille ja yksityisille. Perinnekeskus on yleisölle avoinna yleensä heinäkuussa. Päärakennus on juhlien, kokousten ja seminaarien käytettävissä. Vuosikokouksemme Pajamäellä on maanantaina 4.4. klo 19.00. Tervetuloa!

Toiminnan tarkoitus

Toiminnan tarkoitus on ylläpitää ja esitellä talonpoikaiskulttuuria 1900-luvun työkalujen ja käyttöesineiden avulla sekä kuvien ja kirjallisten lähteiden avulla. Perinnekeskukseen on tallennettu myös sota-ajan muistoja omaan huoneeseen. Sinne on tallennettu myös toholampilaista siirtolaisperinnettä Amerikan, Kanadan, Australian ja Ruotsin siirtolaisuudesta.

Toiminta-alue

Paikallinen,
Toholampi

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Kansanperinne

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kotiseututyö, talonpoikaiskulttuuri, siirtolaisperinne, lamppilainen historia, raudanvalmistus, ensimmäinen verotila Toholammilla, juhlapaikka, pitäjäpäivä, Toholampi, Pajamäki, talomuseo, historia, kulttuurihistoria, perinne,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Pohjapuolentie 366 69300 Toholampi

Postiosoite
c/o Antti Koskela, Sievintie 28, 69300 Toholampi 69300 Toholampi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Antti Koskela
Puhelin: +358505612165
antti.koskela@toholampi.fi


Sihteeri Annikki Salo
Puhelin: 040 539 4053
annikki.e.salo@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY