Yhdistys

Ruotsalon metsästys yhdistys ry

Ruotsalon metsästys yhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Kehitämme metsästysmahdollisuuksia kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti. Erityisesti riistanhoitotoiminta on seurallemme tärkeää. Arvostamme metsästysperinteitä. Vuosittain hirvimiehet järjestävät Ruotsalon kyläläisille hirvipeijaiset, joka on kylän suurimpia tapahtumia. Viime vuosina seuramme on järjestänyt Ruotsalon syystapahtuman yhteydessä ilmakivääriammuntaa. Yhdistyksemme säännöissä seuran toimintamuodoiksi mainitaan: metsästys- ja riistanhoitoalueiden hankinta, riistanhoitotyöt, metsästyksen valvonta, riistatilanteen seuranta, luonnonsuojelu, jäsenten kouluttaminen ja metsästyskoiratoiminnan edistäminen. Jäseneksemme voivat liittyä metsästysoikeuden omaavat kyläläiset ja/tai maanomistajat. Tervetuloa toimintaamme mukaan.

Toiminnan tarkoitus

Seuran tarkoituksena on harjoittaa järkiperäistä metsästystä, riistanhoito- ja luonnonsuojelutoimintaa ja kenneltoimintaa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Eläinsuojelu, Muu vapaa-ajantoiminta, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Ruotsalo, metsästys, riistanhoito, rmy, RMY, luonnonsuojelu, kenneltoiminta, luonto, Kokkola, Kälviä, metsästyskoira, ammunta, hirvenmetsästys, peijaiset,

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Pekka Kauppi
Puhelin: 0405093276
kauppi.pekka@gmail.com


Varapuheenjohtaja Toni Peltoniemi
Puhelin: 0405729880
tomape@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY