Yhdistys

Raittiusyhdistys Korven Vesa r.y.


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Korven Vesa järjestää vuosittain tapahtumia (mm. ompeluseuroja, taidenäyttelyitä, juoksu-, ja hiihtotapahtumia). Lisäksi järjestämme lapsille kerhotoimintaa. Seurakunta organisoi kauttamme kyläkirkko -tapahtuman.

Toiminnan tarkoitus

Toimintamme kautta ylläpidämme Korven Vesan seurojentaloa. Tavoitteemme on aktivoida kyläläisiä yhteiseen kivaan tekemiseen ja näin lisätä kylämme yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Kuvataide, Musiikki, Muu kulttuuritoiminta, Tanssi, Teatteri, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Päihde ja mielenterveys, Muu urheilutoiminta, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Korven Vesa, Ullava, Alikylä, ompeluseura, kyläkirkko, kerhotoiminta, taidenäyttely, teatteri, juoksutapahtuma, hiihtotapahtuma, seurojentalo, raittiustoiminta, Kokkola, kesäteatterit

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Raittiusyhdistys Korven Vesan seurantalo 687 ULLAVA

Postiosoite
Vähäläntie 31 687 ULLAVA

Yhteyshenkilöt

Sihteeri: Esko Keski-Vähälä
Puhelin: 0405831482
eskon.puumerkki@kotinet.com


Puheenjohtaja Eero Koski-Vähälä
Puhelin: 0400139492
eskon.puumerkki@kotinet.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY