Yhdistys

Kokkolan Lauluveikot r.y.

Kokkolan Lauluveikot r.y.

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Ylläpitää ja edistää suomalaista mieskuorolaulua sekä edistää ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä yhdistyksen kotiseudulla. Konserttitoimintaa, vuosittaiset kevät- ja joulukonsertit. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa, esim. yritykset, seurakunnat muut kuorot. Erilaiset kuorokokoonpanot ja ohjelmistot; kvartettitoiminta, senioritoiminta, Kuoron oman huoneiston toiminta ja hyödyntäminen. Kuoron 'Laulusiskot' on aktiivinen toimija ja taustatuki kuorolle. Oman lehden 'Kevään ääniä' toimittaminen jo vuodesta 1945 alkaen.

Toiminnan tarkoitus

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys: - ylläpitää konsertoivaa mieskuoroa, - järjestää jäsenilleen säännöllisiä kuoroharjoituksia, konsertteja ja juhlia esiintymällä niissä sekä muissa paikallisissa tilaisuuksissa, - järjestää jäsenilleen koti- ja ulkomaisia esiintymismatkoja, - toimii yhteistyössä muiden paikallisten musiikkiyhteisöjen kanssa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Osaamisen kehittäminen, Musiikki, Muu kulttuuritoiminta, Kansainvälisiin suhteisiin liittyvät , Muu senioritoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Kokkolan Lauluveikot, Kokkolan Lauluveikot Seniorit, Hehku ensemble, mieskuorolaulu, Kevään ääniä, Suomen mieskuoroliitto, Sulasol, Leevi Madetoja laulukilpailu, kevätkonsertti, joulukonsertti, Manserock, äijämeininki, serenaadi, isänmaallinen, perinteinen, juomalaulu, Laulusiskot, Kokkola

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Pitkänsillankatu 17 67100 Kokkola

Postiosoite
Kokkola 67100 Kokkola

Yhdistyksen sähköpostiosoite
laulusali@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Hannu Pajunpää
Puhelin: 0445715726
hannu.pajunpaa@fimnet.fi


Sihteeri Arto Alapiha
Puhelin: 0447250820
arto.alapiha@kpedu.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY