Yhdistys

Jokilaaksojen Tiimi ry

Jokilaaksojen Tiimi ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Jokilaaksojen Tiimi ry on alueellinen 6 mielenterveysyhdistyksen yhteistyöorganisaatio Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toiminnalla kootaan jäsenyhdistysten toimijat ja jäsenet vertaistuellisen ja muuten mielenterveyteen positiivisesti vaikuttavan toiminnan piiriin. Toiminnalla pyritään ehkäisemään mielenterveysongelmien myötä usein yleistyvää yksinäisyyttä ja osattomuutta. Toiminnalla mahdollistetaan myös yhdistysten osallistuminen isompiin tapahtumiin, sekä pienten yhdistysten vaikuttamismahdollisuuksiin.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tavoitteena on yhdistää jäsenyhdistykset ja niissä toimivat mielenterveyskuntoutujat. Tavoitteena on helpottaa mielenterveyskuntoutujien asemaa yhteiskuntaan sijoittumisessa sekä edistää heidän osallisuuttaan ja osallistumismahdollisuuksiaan erilaisiin positiivista mielenterveyttä edistäviin ja ylläpitäviin toimintoihin ja tapahtumiin. Yhdistys pyrkii toiminnallaan tukemaan ennalta ehkäisevää mielenterveystyötä toiminta-alueellaan. Yhdistys haluaa vaikuttaa mielenterveyskuntoutujiin kohdistuviin ennakkoluuloihin ja asenteisiin jakamalla asiatietoa ja järjestämällä tapahtumia, jotka ovat kaikille mielenterveysasioista kiinnostuneille avoimia.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Päihde ja mielenterveys, Osaamisen kehittäminen, Muu kulttuuritoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

mielenterveys, mielenterveystyö, vertaistoiminta, vertaistuki, Ylivieska, yhteistyö,yhteisöllisyys, koulutus, yhdistystoiminta, jokilaakso, jokilaaksojen tiimi, Himanka, pohjois-Pohjanmaan eteläinen alua

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kannuskyläntie 7 68100 Himanka

Postiosoite
Kannuskyläntie 7 68100 Himanka

Toimipaikan puhelin
044 5000086

Yhdistyksen sähköpostiosoite
toiminnanohjaaja@jot.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Kaisa Hihnala
Puhelin: 0445000086
toiminnanohjaaja@jot.fi


Puheenjohtaja ---
Puhelin: --
toiminnanohjaaja@jot.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY