Yhdistys

Voimaa vanhuuteen terveysliikuntaohjelma

Voimaa vanhuuteen terveysliikuntaohjelma

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Voimaa vanhuuteen terveysliikuntaohjelma on pysyvää toimintaa Kokkolassa. Järjestämme tapahtumia iäkkäille ja heidän läheisilleen ,koulutamme Vertaisvetureita, Kunnonhoitajia ja Ulkoiluystäviä. Järjestämme liikuntaraadin ja kunnon omaiset- illan vuosittain. Meillä on kaksi kunnallista kuntosalia iäkkäiden käytössä joissa on Vertaisveturi ohjaajat..Liikuntaneuvonta on avoin kaikille, jonka kautta pääsee 3 kk:n testiryhmiin kuntosalille,, jumppiin, luennoille ym .

Toiminnan tarkoitus

Auttaa iäkkäitä lisäämään toimintakykyä arjessa , jotta omassa kodissa asuminen onnistuu mahdollisemman pitkään. Löytää muiden ikätovereiden seuraan ja harrastamaan.

Toiminta-alue

Paikallinen

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muu monikulttuuritoiminta, Eläkeyhdistykset, Muu senioritoiminta, Senioriyhdistykset, Vanhusyhdistykset, Veteraaniyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Mailapeliseurat, Muu urheilutoiminta, Tanssiurheiluseurat, Uinti- ja muu vesiurheilu, Ulkoilu- ja retkeily-yhdistykset, Voimistelu- ja liikuntaseurat, Yleisurheiluseurat, Muu vapaa-ajantoiminta, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kuntosali, jumpat, liikuntaneuvonta, tapahtumat, luennot, koulutus, Voimaa vanhuuteen, Kokkola, terveysliikunta, vanhuus, tasapaino, ryhmäliikuntaneuvonta, starttikurssi, Vertaisveturi, Ulkoiluystävä.

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Virkakuja 5 67100 Kokkola

Postiosoite
PL 43 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
044 7809 253

Yhdistyksen sähköpostiosoite
anne.raatikainen@kokkola.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Anne Raatikainen
Puhelin: 0447809253
anne.raatikainen@kokkola.fi


Muu Lotta Nyqvist
Puhelin: 044 7809262
lotta.nyqvist@kokkola.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY