Yhdistys

Haapajärvi-Seura ry

Haapajärvi-Seura ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Kotiseutuyhdistys, joka ylläpitäää kotiseutumuseoaluetta ja sen 10 rakennusta. Vastaa kotiseutuarkiston ylläpidosta. Kustantaa kotiseutulehti Maaselkää. Järjestää vuosittain Haapajärvi-päivät. Järjestää joka toinen vuosi puutarha-aiheiset valtakunnalliset messut. Palkitsee vuosittain eri tahoja kotiseututyöstä ja ympäristöteosta. Tekee yhteistyötä kaupungin, seurakunnan ja yritysten kanssa eri tapahtumissa. Kustantaa omia kirjoja ja tukee muuta paikallista kirjanjulkaisutopimintaa.

Toiminnan tarkoitus

Kotiseutuhengen nostattaminen. Museaalisen perinnön vaaliminen. Taltoi kotiseutuhistoriaa lehtensä avulla. Kehittää omilla suuremmilla aktiviteeteillään kaupungin vetovoimaa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Osaamisen kehittäminen, Kansanperinne, Muu kulttuuritoiminta, Kotiseutuyhdistykset, YhdistyksetYstävyysseurat, Perinne- ja kädentaidot, Ympäristö ja luonnonsuojelu

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kotiseututyö, kotiseutumuseo, kotiseutuarkisto, kotiseutulehti, paikallislehti, Maaselkä, Haapajärvi, Haapajärvi-päivät, messut, esinemuseo, kustannustoiminta, facebook, kaupunkikävely, museoseurat, luontoretki, kuvakirja, Haapajärvi-Seura

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Puistokatu 37 85800 Haapajärvi

Postiosoite
Puistokatu 37 85800 Haapajärvi

Toimipaikan puhelin
020 734 9700

Yhdistyksen sähköpostiosoite
toimitus@maaselkalehti.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Veijo Tikanmäki
Puhelin: 044 445 6164
veijo.tikanmaki@haapajarvi.fi


Muu Tapani Pentikäinen
Puhelin: 0440885624
tapani.pentikainen@maaselkalehti.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY