Yhdistys

Thai-Suomi


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Opetamme suomea Thaimaalaisille ilmaiseksi. Järjestämme myös kaikille avoimia Thai aiheisia kokkailuiltoja ja tutustumme Thai ruokien saloihin.

Toiminnan tarkoitus

Tarkoituksena on opettaa käytännöllistä suomea kaikille paikallisille thaimaalaisille alueellamme, niin että he pääsevät opiskelemaan ja kiinni työelämään ja yhteisöön. Tarjoamme myös mahdollisuuden paikallisille asukkaille tutustua Thai yhteisöön ruokailun kautta. Rakennamme yhteisöllisyyttä, avoimuutta ja tasa-arvoisuutta kielen oppimisen ja kantaväestöön tutustumisen kautta.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Uskonnolliset, Osaamisen kehittäminen, Muu kulttuuritoiminta, Monikulttuurisuus, Muu monikulttuuritoiminta, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

suomi -thai-opiskelu-Kalajoki, Vapaaseurakunta, Ankkuri, kielen opetus, kokkailu, yhteisöllisyys, Thai-Suomi, Kalajoki, thai-kieli,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Verstastie 1b 85100 Kalajoki

Postiosoite
Verstastie 1b, 85100 Kalajoki 85100 Kalajoki

Toimipaikan puhelin
0509129663

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kalajoki@svk.fi ja hiekkaroopi@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Muu: Maritta Hakola
Puhelin: 050 9129663
hiekkaroopi@gmail.com


Muu Praiwan Khruawong
Puhelin: 0400 212247
mariaa717@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY