eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Toivosen Eläinpuisto ja Talonpojanmuseo ky

Toivosen Eläinpuisto ja Talonpojanmuseo ky

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Meillä on pieni eläinpuisto, jossa on tavallisimmat kotieläimet, sekä moniia pieniä lemmikkejä. Museokylässämme on siirrettyjä museorakennuksia 50 kpl. joissa esillä yli 40 erilaista vanhaa ammattia esineineen. Lapsille erityisesti vanhanajan leikkipuisto, lukuisine leikkimökkeineen . Kauden aikana lukuisia työnäytöksiä naisille ja miehille, perinnenäyttelymme eri aloilta rikastuttavat toimintaamme.

Toiminnan tarkoitus

Tarkoituksena on, että maaseudusta vieraantuneet ihmiset pääsisivät palaamaan juurilleen. Lapsille ja nuorisolle haluamme tuoda esille esi-vanhempiemme työtä entisaikoina. Koululaiset pääsevät täällä näkemään koko vanhan maaseudun elämänmenon ja kotieläimet.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Yrittäjyys, Kansanperinne, Kyläyhdistykset, Lemmikit/ kotieläimet, Moottoriajoneuvot, Muu vapaa-ajantoiminta, Perinne- ja kädentaidot

Toimintaa kuvaavat hakusanat

eläinpuisto, museokylä, lemmikkieläimet, kissanpennut, puoti, koulu, traktorit, antiikkiautot, leirialue, puusepäntehdas, historia, kotiseutu, museo

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Eläinpuistontie 2 68300 Kälviä

Postiosoite
Eläinpuistontie 2 68300 Kälviä

Toimipaikan puhelin
06-8351190 0500666535

Yhdistyksen sähköpostiosoite
mattivt@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Matti Toivonen
Puhelin: 0500 666535
mattivt@gmail.com


Sihteeri Merja Toivonen Teräs
Puhelin: 045 2362433
mattivt@gmail.comKatso kaikki tiedot »