Yhdistys

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestö vaikuttaa yhteiskuntaan elämänhallinta- ja päihdekysymyksissä sekä kehittää päihdealan keskinäistä yhteistyötä ja yhteistoimintaa muiden tahojen kanssa.

Toiminnan tarkoitus

Paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla: 1. Edistää raittiita ja terveitä elämäntapoja. 2. Ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja sekä sosiaalisia ja riippuvuuksista aiheutuvia ongelmia. 3. Edistää ihmisten terveyttä, sosiaalista tasa-arvoa ja toimintakykyä, hyvinvointia, liikenneraittiutta sekä turvallisuutta 4. Toimia ehkäisevän päihdetyön kansalais-, asiantuntija- ja palvelujärjestönä. 5. Vaikuttaa selviytymisongelmia aiheuttavien yhteiskunnallisten epäkohtien poistamiseksi. 6. Luoda jäsenilleen edellytyksiä toimia ihmisten elämänhallinnan vahvistamiseksi.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Kattojärjestö, Päihde ja mielenterveys

Toimintaa kuvaavat hakusanat

addiktio, koulutustoiminta, valistustoiminta, julkaisutoiminta, terveyskasvatus, pelit, julkisyhteisö, päihdehaitta, ehkäisy, alueellinen, paikallinen, toiminta, kansainvälinen, yhdysverkosto, koulutus, konsultointi, arviointi, tukipalvelu, jäsen, edistävä, ehkäisevä, päihdetyö, terve, elämäntapa, tarvike, materiaali, sosiaalinen, kannatusjäsen, pakka, yhteistyöjäsen, raittius, EHYT, ry, järjestö, hälsan, elämäntapaliitto, elämä, huumetta, förebyggande, rusmedelsarbete, rf, riippuvuus

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kauppakatu 1, 2krs 60100 Seinäjoki

Toimipaikan puhelin
050 571 4818

Yhdistyksen sähköpostiosoite
http://www.ehyt.fi/fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Miia Hietaniemi
Puhelin: 0505714818
miia.hietaniemi@ehyt.fi


Muu Jiri Sironen
Puhelin: 0404509077
jiri.sironen@ehyt.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY