eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestö vaikuttaa yhteiskuntaan elämänhallinta- ja päihdekysymyksissä sekä kehittää päihdealan keskinäistä yhteistyötä ja yhteistoimintaa muiden tahojen kanssa.

Toiminnan tarkoitus

Paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla: 1. Edistää raittiita ja terveitä elämäntapoja. 2. Ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja sekä sosiaalisia ja riippuvuuksista aiheutuvia ongelmia. 3. Edistää ihmisten terveyttä, sosiaalista tasa-arvoa ja toimintakykyä, hyvinvointia, liikenneraittiutta sekä turvallisuutta 4. Toimia ehkäisevän päihdetyön kansalais-, asiantuntija- ja palvelujärjestönä. 5. Vaikuttaa selviytymisongelmia aiheuttavien yhteiskunnallisten epäkohtien poistamiseksi. 6. Luoda jäsenilleen edellytyksiä toimia ihmisten elämänhallinnan vahvistamiseksi.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Kattojärjestö, Päihde ja mielenterveys

Toimintaa kuvaavat hakusanat

addiktio, koulutustoiminta, valistustoiminta, julkaisutoiminta, terveyskasvatus, pelit, julkisyhteisö, päihdehaitta, ehkäisy, alueellinen, paikallinen, toiminta, kansainvälinen, yhdysverkosto, koulutus, konsultointi, arviointi, tukipalvelu, jäsen, edistävä, ehkäisevä, päihdetyö, terve, elämäntapa, tarvike, materiaali, sosiaalinen, kannatusjäsen, pakka, yhteistyöjäsen, raittius, EHYT, ry, järjestö, hälsan, elämäntapaliitto, elämä, huumetta, förebyggande, rusmedelsarbete, rf, riippuvuus

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kauppakatu 1, 2krs 60100 Seinäjoki

Toimipaikan puhelin
050 571 4818

Yhdistyksen sähköpostiosoite
http://www.ehyt.fi/fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Miia Hietaniemi
Puhelin: 0505714818
miia.hietaniemi@ehyt.fi


Muu Jiri Sironen
Puhelin: 0404509077
jiri.sironen@ehyt.fiKatso kaikki tiedot »