Yhdistys

Vetelin Pulkkisen Nuorisoseura ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Vuokrataan tiloja juhlien järjestämiseen, järjestetään konsertteja, tansseja ym. Harrastustoimintaa säännöllisesti kerran viikossa: lentopallo, kävelysähly, sisäcurling, karaoke, boccian-pelaamista, 4h-kerho. Tiloissa toimii kylän kirjasto, avoinna joka perjantai. Kokousten pitopaikka, kahviotiloissa videotykki ja valkokangas. Näyttelytoiminta vilkasta.

Toiminnan tarkoitus

Luoda puitteet alueen kaikenikäisten ihmisten vapaa-ajan harrastuksille, parantaa kylän vetovoimaisuutta ja luoda viihtyvyyttä alueen asukkaille. Kehittää harrastustoimintaa sekä yhteisöllisyyttä.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Yrittäjyys, Tanssi, Kyläyhdistykset, Muu monikulttuuritoiminta, Nuorisoseurat, Eläkeyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Shakki- ja bridgekerhot, Yleisurheiluseurat, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kyläviihtyvyys, yhteisöllisyys, juhlatoiminta, lentopallo, curling, boccia, karaoke, tanssit, veteli, nuorisoseura, juhlatila

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Haukilahdentie 144 69830 Pulkkinen

Postiosoite
Haukilahdentie 9 69830 Pulkkinen

Yhdistyksen sähköpostiosoite
pns@kase.fi

Yhteyshenkilöt

Sihteeri: Lahja Varila
Puhelin: 040 8359108
lahjava@kase.fi


Puheenjohtaja Pentti Leppäniemi
Puhelin: 040-5139827
pns@kase.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY