eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Vetelin Pulkkisen Nuorisoseura ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Vuokrataan tiloja juhlien järjestämiseen, järjestetään konsertteja, tansseja ym. Harrastustoimintaa säännöllisesti kerran viikossa: lentopallo, kävelysähly, sisäcurling, karaoke, boccian-pelaamista, 4h-kerho. Tiloissa toimii kylän kirjasto, avoinna joka perjantai. Kokousten pitopaikka, kahviotiloissa videotykki ja valkokangas. Näyttelytoiminta vilkasta.

Toiminnan tarkoitus

Luoda puitteet alueen kaikenikäisten ihmisten vapaa-ajan harrastuksille, parantaa kylän vetovoimaisuutta ja luoda viihtyvyyttä alueen asukkaille. Kehittää harrastustoimintaa sekä yhteisöllisyyttä.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Yrittäjyys, Tanssi, Kyläyhdistykset, Muu monikulttuuritoiminta, Nuorisoseurat, Eläkeyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Shakki- ja bridgekerhot, Yleisurheiluseurat, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kyläviihtyvyys, yhteisöllisyys, juhlatoiminta, lentopallo, curling, boccia, karaoke, tanssit, veteli, nuorisoseura, juhlatila

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Haukilahdentie 144 69830 Pulkkinen

Postiosoite
Haukilahdentie 9 69830 Pulkkinen

Yhdistyksen sähköpostiosoite
pns@kase.fi

Yhteyshenkilöt

Sihteeri: Lahja Varila
Puhelin: 040 8359108
lahjava@kase.fi


Puheenjohtaja Pentti Leppäniemi
Puhelin: 040-5139827
pns@kase.fiKatso kaikki tiedot »