Yhdistys

ACHILLES R.Y.

ACHILLES R.Y.

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Edistämme eri tavoin jousiammunnan harrastusmahdollisuuksia. Järjestämme lajiin tutustumisia erilaisille ryhmille kuten koululuokille ja työyhteisöille. Nuorille aloittajille olemme järjestäneet "Ensinuoli" kurssin. Pyöritämme myös kilpailutoimintaa järjestämällä eritasoisia kisoja SM-kisoista divarisarjaan.

Toiminnan tarkoitus

Pitää yllä jousiammuntaa aktiivisena ja vireänä harrastusmuotona alueellamme kaikenikäisten harrastajien keskuudessa. Kauttamme on mahdollisuus nousta myös kansainväliseen menestykseen, ja siihen toki myös tähtäämme. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja jousiammuntaan.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Ampumaseurat, Joukkuelajiseurat, Yleisurheiluseurat, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Jousiammunta, ACHILLES, ampumaurheilu, jousi, ACH, Kokkola, kisatoiminta, urheilu, nuorisotoiminta,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
-

Yhteyshenkilöt

Taloudenhoitaja: Matti Haapaniemi
Puhelin: 0504445245
mattihaapaniemi51@gmail.com


Varapuheenjohtaja Veijo Isopahkala
Puhelin: 0400718855
veijo.isopahkala@veikkaus.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY