eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Ompeluseura Kokkola


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Ompeluseura on naiseksi itsensä kokeville kokkolalaisille ja Kokkola-henkisille suunnattu verkosto, jossa käydään työ- ja urakeskustelua sekä yhteiskunnallista keskustelua ja jaetaan työpaikkavinkkejä. Verkosto järjestää jäsenilleen avoimia tapaamisia jäsenvetoisesti. Teemme värikästä ja monimuotoista toimintaa! Verkosto perustuu vertaistukeen ja mentorointiin, joten sen tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia. Verkosto on avoin, sitoutumaton ja hierarkiaton. Emme organisoidu yhdistykseksi ja valitse hallitusta. Verkostossa ei tehdä puolue- tai muuta etupolitiikkaa. Verkostossa toimiessasi sitoudut ajamaan yhteistä hyvää, et vain omaa etuasi.

Toiminnan tarkoitus

Toivomme tasa-arvon etenevän siihen pisteeseen, ettei kenenkään etuja tarvitse ajaa sen perusteella, mitä sukupuolta hän edustaa. Siihen saakka naisverkosto on tarpeellinen. Ryhmä pyrkii edistämään kaikkien tasa-arvoa ja tekemään yhteiskunnan rakenteita ja etuoikeutta läpinäkyviksi. Ryhmässämme ei ole oikeaa tai väärää feminismiä tai yhtä tapaa olla nainen. Keskustelemme työelämästä ja työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisesta sekä yhteiskunnasta naisnäkökulmasta. Näin naisten tietoisuus omista oikeuksistaan ja mahdollisuuksistaan kasvaa.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Kokkola, naiset, työelämä, feminismi, mentorointi, vertaistuki, ompeluseura, verkostoituminen, tasa-arvo, naisverkosto, naisten oikeudet,

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Muu: Sanna Löfström
Puhelin: 0407193968
lofstrom.sanna@gmail.com


Muu Reija Harlamow
Puhelin: 0443425828
reija.harlamow@gmail.comKatso kaikki tiedot »