Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Mellersta Österbottens Idrott rf

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Mellersta Österbottens Idrott rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keski-Pohjanmaan Liikunta on 10.11.1997 perustettu itsenäinen, rekisteröity yhdistys, jolla on palvelutoimisto Kokkolassa. Kepli on yksi viidestätoista (15) liikunnan aluejärjestöistä. Keplissä työskentelee tällä hetkellä 7 henkilöä liikunnan ja urheilun erilaisissa palvelu- ja kehittämistehtävissä. Kepli saa tukea toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön jakamista veikkausvoittovaroista. Kepliin kuuluu varsinaisina jäseninä urheiluseuroja, lajien alueorganisaatioita, lajiliittoja, liitännäisjäseninä liikuntaa edistäviä muita yhteisöjä sekä kuntajäseniä kuten Keski-Pohjanmaan liitto.

Toiminnan tarkoitus

Keplin perustehtävänä on tukea ja kehittää monipuolista ja moniarvoista liikuntatoimintaa Keski-Pohjanmaalla. Keplin strategiassa toiminnan tärkeitä painopisteitä ovat: 1) seura- ja jäsentoiminta, 2) lasten ja nuorten liikunta , 3) tapahtumatoiminta 4) aikuisten kunto- ja harrasteliikunta, 5) kuntayhteistyö sekä 6) nuoren urheilijan urapolkuun liittyvät tukitoimet.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Kattojärjestö, Kattojärjestö

Toimintaa kuvaavat hakusanat

urheilu, liikunta, urheiluseura, kehittäminen, urheiluakatemia, Liikkuva Koulu, Kokkola City Run, Keski-Pohjanmaan Urheilugaala, Jukuleiri, Keski-Pohjanmaa, Kokkola, Kepli,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Torikatu 16 A 2 67100 KOKKOLA

Postiosoite
67100 KOKKOLA 67100 KOKKOLA

Toimipaikan puhelin
0440-916 080

Yhdistyksen sähköpostiosoite
toimisto@kepli.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Petri Harsunen
Puhelin: 0400-365607
petri.harsunen@kepli.fi


Sihteeri Seija Myllymäki
Puhelin: 0440-916 080
toimisto@kepli.fiKatso kaikki tiedot »


Yhdistyksen kuulumisia

12.4.2017
KEPLIN UUTISKIRJE 3.2017

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY