eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Mellersta Österbottens Idrott rf

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Mellersta Österbottens Idrott rf

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keski-Pohjanmaan Liikunta on 10.11.1997 perustettu itsenäinen, rekisteröity yhdistys, jolla on palvelutoimisto Kokkolassa. Kepli on yksi viidestätoista (15) liikunnan aluejärjestöistä. Keplissä työskentelee tällä hetkellä 7 henkilöä liikunnan ja urheilun erilaisissa palvelu- ja kehittämistehtävissä. Kepli saa tukea toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön jakamista veikkausvoittovaroista. Kepliin kuuluu varsinaisina jäseninä urheiluseuroja, lajien alueorganisaatioita, lajiliittoja, liitännäisjäseninä liikuntaa edistäviä muita yhteisöjä sekä kuntajäseniä kuten Keski-Pohjanmaan liitto.

Toiminnan tarkoitus

Keplin perustehtävänä on tukea ja kehittää monipuolista ja moniarvoista liikuntatoimintaa Keski-Pohjanmaalla. Keplin strategiassa toiminnan tärkeitä painopisteitä ovat: 1) seura- ja jäsentoiminta, 2) lasten ja nuorten liikunta , 3) tapahtumatoiminta 4) aikuisten kunto- ja harrasteliikunta, 5) kuntayhteistyö sekä 6) nuoren urheilijan urapolkuun liittyvät tukitoimet.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Kattojärjestö, Kattojärjestö

Toimintaa kuvaavat hakusanat

urheilu, liikunta, urheiluseura, kehittäminen, urheiluakatemia, Liikkuva Koulu, Kokkola City Run, Keski-Pohjanmaan Urheilugaala, Jukuleiri, Keski-Pohjanmaa, Kokkola, Kepli,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Torikatu 16 A 2 67100 KOKKOLA

Postiosoite
67100 KOKKOLA 67100 KOKKOLA

Toimipaikan puhelin
0440-916 080

Yhdistyksen sähköpostiosoite
toimisto@kepli.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Petri Harsunen
Puhelin: 0400-365607
petri.harsunen@kepli.fi


Sihteeri Seija Myllymäki
Puhelin: 0440-916 080
toimisto@kepli.fiKatso kaikki tiedot »


Yhdistyksen kuulumisia

12.4.2017
KEPLIN UUTISKIRJE 3.2017 »