Yhdistys

Hiijjen Pelimannit ry

Hiijjen Pelimannit ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Olemme soittaneet kansan-ja tanssimusiikkia tällä porukalla noin 25 vuotta. Alunperin perustin yhtyeen Pyhäjärven Nuorisoseuran tanhuryhmä Nirunarun säestys ryhmäksi ja siinä tehtävässä toiminne useita vuosia ja kiersimme ympäri Suomea ja pohjoismaita, aina Lofooteilla asti. Kun tanhuryhmä alkoi hyytymään satsasimme enemmän omaan musiikiin. Lyhensin nimen PynNsin pelimanneiksi ja sillä nimellä toimimme, kunnes erosimme nuorisoseurasta ja perustimme oman yhdistyksen Hiijjen Pelimannit Ry.

Toiminnan tarkoitus

Meidän tarkoituksemme on "Liikuttaa ihmisiä" sekä fyysisesti että psyykkisesti. Meillä on tällä hetkellä 12 henkinen bändi ja yhdistyksessämme on n.40 jäsentä. Vedämme myös Karaoke kerhoa. Meillä on Karaoke laitteisto, jossa on n. 4000 biisiä ja järjestämme joka maanantai ja tiistai kerhot, joissa on n. 35-45 laulajaa. Vedämme myöskin Kehitysvammaisille karaoke iltoja ja voi sitä autuutta, kun ihmiset joista kaikki eivät edes pysty puhumaan, saavat avustajan kanssa "laulaa".

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Kansanperinne, Muu kulttuuritoiminta, Tanssi, Teatteri, Nuorisoseurat, Eläkeyhdistykset, Vanhusyhdistykset, Veteraaniyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Pelimanni, Pyhäjärvi, Hiijjen Pelimanni, Karaoke, Soitellen suveen, musiikki, hyvinvointi, soittaminen, yhtye,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kahvila Karnevaali Palotie 2 86800 Pyhäsalmi

Postiosoite
Palotie 2 86800 Pyhäsalmi 86800 Pyhäsalmi

Toimipaikan puhelin
0400226172

Yhdistyksen sähköpostiosoite
eskojuhani.holappa@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Esko Holappa
Puhelin: 0400226172
eskojuhani.holappa@gmail.com


Sihteeri Anna-Leena Järvinen
Puhelin: 0405420501
jarvinen.annaleena@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY