Yhdistys

Kokkolan kehitysvammaisten tuki ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistyksen tarkoituksena on omalla toimialueellaan toimia kehitysvammaisten ja heidän perheittensä erityishuollon ja sosiaaliturvan lisäämiseksi ja sekä muutoinkin edistää ja valvoa näiden etuja.

Toiminnan tarkoitus

1)toimii yhdyssiteenä jäsenten välillä 2)järjestää kokous-, juhla-, esitelmä-, ja neuvottelutilaisuuksia sekä harjoittaa julkaisutoimintaa 3)tekee paikallisille viranomaisille ja keskusliitolleen aloitteita ja ehdotuksia kehitysvammahuollon edistämiseksi 4) pyrkii tekemään muita yhdistyksen tarkoitusperiä vastaavia aloitteita 5)toimii yhteistyössä kehitysvammaisten erityishuoltoa harjoittavien yhteisöjen kanssa kehitysvammaisten ja perheitten etujen valvomiseksi.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kehitysvamma, erityishuolto, vammainen, kehitysvammaisten perheet, sosiaaliturva, erityislapset, tukeminen, kommunikaatio, tilapäishoito, päivä- ja työtoiminta, avotyö, erityinen, kehitysvammaisuus,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kokkolankvt@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Elisa Hietaharju
Puhelin: 0405836798
kokkolankvt@gmail.com


Muu Mariaana Tornikoski
Puhelin: 0405918860
mariaana.tornikoski@pp.kpnet.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY