eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Kokkolan kehitysvammaisten tuki ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistyksen tarkoituksena on omalla toimialueellaan toimia kehitysvammaisten ja heidän perheittensä erityishuollon ja sosiaaliturvan lisäämiseksi ja sekä muutoinkin edistää ja valvoa näiden etuja.

Toiminnan tarkoitus

1)toimii yhdyssiteenä jäsenten välillä 2)järjestää kokous-, juhla-, esitelmä-, ja neuvottelutilaisuuksia sekä harjoittaa julkaisutoimintaa 3)tekee paikallisille viranomaisille ja keskusliitolleen aloitteita ja ehdotuksia kehitysvammahuollon edistämiseksi 4) pyrkii tekemään muita yhdistyksen tarkoitusperiä vastaavia aloitteita 5)toimii yhteistyössä kehitysvammaisten erityishuoltoa harjoittavien yhteisöjen kanssa kehitysvammaisten ja perheitten etujen valvomiseksi.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

kehitysvamma, erityishuolto, vammainen, kehitysvammaisten perheet, sosiaaliturva, erityislapset, tukeminen, kommunikaatio, tilapäishoito, päivä- ja työtoiminta, avotyö, erityinen, kehitysvammaisuus,

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kokkolankvt@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Elisa Hietaharju
Puhelin: 0405836798
kokkolankvt@gmail.com


Muu Mariaana Tornikoski
Puhelin: 0405918860
mariaana.tornikoski@pp.kpnet.fiKatso kaikki tiedot »