eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Kestävä Verna -hanke

Kestävä Verna -hanke

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Kestävä Verna -hankkeessa (2017-2019) kehitetään vertaistuen ja neuvonnan uutta toimintamallia Keski-Pohjanmaalle. Verna-hankkeen aikana perustetaan sekä kiinteitä Verna-pisteitä että liikkuva Verna, joissa sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset voivat järjestää teemapäiviä, kertoa toiminnastaan, jakaa tietoa toimivista vertaistukiryhmistään sekä antaa välitöntä vertaistukea sitä tarvitseville. Verna-pisteissä voivat toimia myös vapaan kansalaistoiminnan kautta syntyneet vertaistukiryhmät. Vertaistuen saatavuutta parannetaan myös kokoamalla ajantasainen sekä jatkuvasti päivittyvä tieto toimivista vertaistukiryhmistä yhteen paikkaan, luodaan tiedonkulun polut sekä kommunikointikanavat internettiin. Näistä toiminnoista kehitetään Verna-hankkeen aikana digitaalinen Verna.

Toiminnan tarkoitus

Kestävä Verna -hankkeen tarkoitus on uusien toimintamallien kautta lisätä tukea tarvitsevien mahdollisuutta vertaistukeen, lisätä mahdollisuuksia kohtaamiseen sekä yhteisöllisyyttä Keski-Pohjanmaalla. Sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset saavat hankkeen kautta näkyvyyttä, tukea toimintaansa ja mahdollisuuden yhdistysten väliseen yhteistyöhön.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Kattojärjestö, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Potilasyhdistykset, Päihde ja mielenterveys, Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

vertaistuki, vertaistukineuvonta, vertaistukiryhmä, kohtaamispaikka, potilasyhdistys, sote-yhdistys, teemapäivä, yhdistystieto, kohtaaminen, Verna, Keski-Pohjanmaa

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Kauppakeskus Chydenia, 3.krs 67100 Kokkola

Postiosoite
Rantakatu 6 67100 Kokkola

Yhteyshenkilöt

Muu: Minna Kallio-Järvinen
Puhelin: 0405695033
minna.kallio-jarvinen@siltakokkola.fi


Muu Henna Oikari
Puhelin: 0405695023
henna.oikari@siltakokkola.fiKatso kaikki tiedot »