Yhdistys

Voimaa Kokemuksesta ry

Voimaa Kokemuksesta ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

VoKo tekee kokemusasiantuntijalähtöistä mielenterveys- ja päihdetyötä Kalajoen Himangalla. Kivijalkana toimii kaikille avoimet tiistain (Matalan kynnyksen ryhmä, Kansalaisopiston tila) ja perjantain (Normiperjantai, Vanha säästöpankki) ryhmät 12oo - 14oo. Juomme kahvia ja puhumme kaikenlaista! Tervetuloa! Keskiviikkoisin on "miesten uinti" ja kerran kuussa ruokajengissä kokkaamme kauppojen ylijäämäruoasta monenkirjavan menun ja syömme yhdessä seurakuntatalolla. Stean avustamana teemme retkiä teatterista aina hevostallille.

Toiminnan tarkoitus

Toiminta on ennalataehkäisevää, korjaavaa ja kuntouttavaa. Tärkein asia on vertaistuki, joka toteutuu ryhmissä. Teemme yhteistyötä julkisen sektorin ja muiden toimijoiden kanssa yhä enemmän myös Kalajoen kantakaupungissa. Haluamme lievittää aiheeseen liittyvään leimaantumisenpelkoa.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Päihde ja mielenterveys

Toimintaa kuvaavat hakusanat

mielenterveys, päihteet, mielenterveystyö, päihdetyö, kokemusasiantuntija, kokemusosaaja, tukihenkilö, Kalajoki, Himanka, vertaistuki

Yhteystiedot

Toimipaikan puhelin
046 849 9885

Yhdistyksen sähköpostiosoite
voko.kaisahihnala@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Kaisa Hihnala
Puhelin: 0442861202
voko.kaisahihnala@gmail.com


Taloudenhoitaja Heidi Alho
Puhelin: 0456457424
rahastonhoitaja@voko.fiKatso kaikki tiedot »


Yhdistyksen kuulumisia

2.4.2019
Vertaistukiryhmät 2021

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY