eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke aloitti toimintansa Silta yhteisöklubin tiloissa Kokkolassa 1.8.2017. Kyseessä on valtakunnallisella tasollakin merkittävä hanke, sillä vastaavia hankkeita löytyy kaikista Suomen maakunnista. Koko Järjestöt mukana muutoksessa -ohjelmakokonaisuutta, joka on osa Suomi 100-avustusohjelmaa, koordinoi SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry. Hankkeet jatkuvat vuoden 2020 loppuun saakka.

Toiminnan tarkoitus

Hankkeen tavoitteena on järjestöjen aseman ja toiminnan turvaaminen sote- ja maakuntauudistuksen luomien muutosten keskellä. Lisäksi tavoitteena on järjestökentän toiminnan selkiyttäminen niin kunnissa, Keski-Pohjanmaan maakunnassa kuin sote-palveluissakin, jotta järjestöjen laaja tietämys ja osaaminen saadaan hyödynnettyä. Hankkeessa kehitetään viestintää digitaaliset mahdollisuudet hyödyntäen, jotta järjestöt pystyvät jatkossa entistäkin paremmin tuomaan itsensä ja tarjoamansa toimintamuodot esille.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Kattojärjestö, Kyläyhdistykset, Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Potilasyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Järjestöt, osallisuus, sote-järjestöt, Keski-Pohjanmaa, Silta yhteisöklubi, Kosti ry, SOSTE, digitaalisuus, Suomi100, yhteistyö, sote-uudistus, maakuntauudistus

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Silta yhteisöklubi, kauppakeskus Chydenia, 3.krs 67100 Kokkola

Postiosoite
Rantakatu 6 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
0400314662

Yhdistyksen sähköpostiosoite
etunimi.sukunimi@siltakokkola.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Nora Birkman
Puhelin: 0401429157
nora.birkman@siltakokkola.fi


Muu Hilkka Lehtinen
Puhelin: 0401439729
hilkka.lehtinen@siltakokkola.fiKatso kaikki tiedot »