eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Psoriasisyhdistys ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keski-Pohjanmaan Psoriasisyhdistys ry. on pieni, mutta elinvoimainen yhdistys. Tavoitteenamme on jakaa tietoa ja tukea psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen. Järjestämme jäseniltoja, luentoja ja vertaistukea. Jäseniltamme ovat yhteisöllisiä ja kaikille avoimia tapahtumia, jotka järjestetään joka kuun ensimmäisenä maanantaina. Jäsenilloista saat parhaiten vertaistukea ja samalla tutustut muihin alueen psoriaatikoihin. Keski-Pohjanmaan Psoriasisyhdistys ry. är en liten, men livskraftig förening med målet att sprida information och stöda människor med psoriasis och deras anhöriga. Vi arrangerar medlemskvällar, föreläsningar om vård av psoriasis och ger stöd vid behov. En gång om månaden har vi en medlemskväll, som är öppen för alla psoriatiker och deras anhöriga. Här hittar du stöd och nya bekantskaper.

Toiminnan tarkoitus

Tiedon jakaaminen ja vertaistukea psoriasista sairastaville ja läheisille. Information och stöd åt psoriatiker och anhöriga.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Potilasyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

psoriasis, ihopsoriasis, hudpsoriasis, nivelpsoriasis, ledpsoriasis, PPP, palmoplantaarinen pustuloosi, Keski-Pohjanmaa, vertaistuki, stöd

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kp.psori@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Karl-Johan Laxström
Puhelin: 0408424485
kp.psori@gmail.com


Tiedottaja Joni Hagnäs
Puhelin: 0
kp.psori@gmail.comKatso kaikki tiedot »