Yhdistys

Kokkolan ensi- ja turvakoti ry

Kokkolan ensi- ja turvakoti ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Lastensuojelujärjestö. Varhaisen vuorovaikutuksen tuki, vanhemmuuden tuki lapsiperheille. Päihdekuntoutus. Vakivallan ennaltaehkäisy ja väkivaltaongelmaan avun antaminen. Ensikoti- ja turvakotitoimintaa sekä ympärivuorokautissa yksiköissä että avopalveluina. Tuki ja apu on perheille maksutonta lukuunottamatta pientä omavastuuosuutta pikkulasten unikoulujaksojen aikana (yöhoitorytmitysjakson aikana)

Toiminnan tarkoitus

- turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen - tukea vanhemmuutta ja perhettä - ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa sekä perheisssä ilmenevää päihdeongelmaa, ja auttaa näitä ongelmia kohtaavia aikuisia, lapsia ja perheitä - kehittää kansalaisjärjestötoimintaa yhteistyössä eri viranomaisten ja vapaaehtoistahojen kanssa perheiden hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemusten lisäämiseksi

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Lapsiin ja perheisiin liittyvät yhdistykset, Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Päihde ja mielenterveys

Toimintaa kuvaavat hakusanat

turvakoti, ensikoti, lapsilähtöinen päihdekuntoutus, päiväensikoti, päiväryhmätoiminta, avopalvelutyö, kriisi- ja väkivaltatyö, Kokkola,

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Sairaalakatu 9 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
044 3360056

Yhdistyksen sähköpostiosoite
info@kokkolanensijaturvakoti.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Marita Loukiainen
Puhelin: 0503433335
marita.loukiainen@kokkolanensijaturvakoti.fi


Puheenjohtaja Eija Mikkola
Puhelin: 0408486470
mikkola.eija@gmail.comKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY