eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Morgo ry


Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Yhdistyksemme tukee ja järjestää Kokkolan seudulla nuorille suunnattuja populaarikulttuuri-tapahtumia, jotka usein ovat anime-, manga-, sarjakuva- ja videopeliaiheisia. Olemme olleet järjestämässä vuosien 2016 ja 2017 Kokkoconia Kokkolassa Länsipuiston koululla.

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksemme tarkoitus on kehittää ja tehdä tunneksi tapahtumiemme teemoihin sisältyviä harrastuksia ja alakuttuureja. Sen lisäksi pyrkimyksemme on luoda yhteishenkeä populaarikulttuurin harrastajien ja tapahtumien kesken. Näitä tavoitteita toteutamme järjestämällä tapahtumia nuorille sekä tarjoamalle heille väylän osallistua järjestystoimintaan.

Toimiala ja yhdistysluokittelu

Muut aatteelliset yhdistykset, Kirjallisuus, Kuvataide, Musiikki, Muu kulttuuritoiminta, Tanssi, Teatteri, Muu perhe- ja nuorisotoiminta, Nuorisoyhdistykset, Opiskelijayhdistykset, Muu vapaa-ajantoiminta

Toimintaa kuvaavat hakusanat

Kokkola, tapahtuma, populaarikulttuuri, convention, anime, manga, sarjakuva, roolipeli, videopeli, elokuva, fanikulttuuri, cosplay

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kpmorgo@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Susanna Kirsilä
Puhelin: 0401686641
kpmorgo@gmail.com


Taloudenhoitaja Sara Paasila
Puhelin: 0505777330
kpmorgo@gmail.comKatso kaikki tiedot »