Yhdistys

Taito Keski-Pohjanmaa ry

Taito Keski-Pohjanmaa ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Taito Keski-Pohjanmaa ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnalliseen Taitojärjestöön kuuluva yhdistys, jonka tehtävänä on keskipohjalaisen käsityön edistäminen kulttuurina ja elinkeinona. Yhdistyksen toiminnan pohjana on suomalainen käsityö- ja kulttuuriperinne ja työssä korostuu aikaa kestävä muotoiluosaaminen. Taito Keski-Pohjanmaa ry:n keskeisiä palveluja ovat käsityökurssit ja työpajat, taiteen perusopetuksen käsityökoulu, käsityömateriaalien ja -tuotteiden välitys, Taito-yrityspalvelut, tapahtumat, kiertävä käsityöneuvonta Muotoilubussilla, näyttelyt ja kulttuurimatkailupalvelut. Tätä työtä tekee yhdessä kanssanne 10-14 työntekijäämme vuosittain. Koulutusten ja neuvonnan asiakasmäärä on vuosittain 10 000-13 000 ja käsityökoululaisten määrä 250-300. Lisäksi messut ja näyttelymme kohtaavat noin 70 000 henkilöä.

Toiminnan tarkoitus

Toiminnan tavoitteena on käsityön arvostuksen nostaminen, käsityötaidon ylläpitäminen ja lisääminen, uuden korkeatasoisen ja omaleimaisen käsityön kehittäminen sekä käsityöyrittäjyyden vahvistaminen

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Osaamisen kehittäminen, Kansanperinne, Muu kulttuuritoiminta, Perinne- ja kädentaidot

Toimintaa kuvaavat hakusanat

käsityö, kudonta, käsityökurssi, käsityökoulu, käsityötarvikkeet, käsityöneuvonta, Muotoilubussi, Taito Shop, käsityönäyttely, kulttuurimatkailu

Yhteystiedot

Toimipaikan käyntiosoite
Mannerheiminaukio 3 67100 Kokkola

Postiosoite
Mannerheiminaukio 3 67100 Kokkola

Toimipaikan puhelin
06 8328550

Yhdistyksen sähköpostiosoite
kankuri@taitokeskipohjanmaa.fi

Yhteyshenkilöt

Muu: Elisa Saukko
Puhelin: 08460998
elisa.saukko@taitokeskipohjanmaa.fi


Muu Marika Saarela
Puhelin: 0504724331
marika.saarela@taitokeskipohjanmaa.fiKatso kaikki tiedot »eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY