Yhdistys

Keski-Pohjanmaan Aivoyhdistys ry

Keski-Pohjanmaan Aivoyhdistys ry

Yhdistyksen tiedot

Kuvaus toiminnasta

Keski-Pohjanmaan Aivoyhdistys ry Toimii Aivoliiton Tavotteiden toteuttajana. Tiedon ja Toiminnan Foorumina. tukee työtä aivoterveyden hyväksi ja edustamme henkilöitä, joilla on kielellinen erityisvaikeus tai jotka ovat sairastaneet aivoverenkierron häiriön AVH. Autamme ja tuemme jäseniämme elämään hyvää arkea. Tiedon sekä sidosryhmien yhteistyön kehittäminen vastaamaan olevaa tarvetta. Erityyppisten aktiviteettien ja kerhotoiminnan ylläpito , ja uusien kehittäminen eri kohderyhmille.Vertaistoiminta ja Uusien kouluttaminen. Tapahtumien sekä yhteiset Kokoontumiset / Tapahtumat joilla NIITÄ ..Tähtihetkiä:::saadaan. ja UUTTA luodaan/kehitetään.

Toiminnan tarkoitus

AVH.N määrä ei kasva . Aivoinfarktin käypä hoito - suositus on käytössä ja kaikki AVH:n sairastaneet sekä kielellisten erityisvaikeus - diagnoosin saaneet ovat laadukkaan ja ammattitaitoisen tuen piirissä. Lisäksi tunnistettavuus mahdollisimman varhain. AVH-sairastuneiden hoitoketju on katkeamaton asuinpaikasta ja iästä riippumatta. AVH:n seurannaisvaikutukset tunnistetaan. Kielellinen erityisvaikeus tunnistetaan. Henkilöt joilla on afasia, voivat toimia täysivaltaisena ja ovat tasavertaisena mukana yhteiskunnassa.Kohderyhmiemme perustuslailliset oikeudet todentuvat.

Toiminta-alueToimiala ja yhdistysluokittelu

Muu sosiaali- ja terveystoiminta, Vammaisyhdistykset

Toimintaa kuvaavat hakusanat

PÄÄASIA. Yhdessä Enemmän

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
teikku.immonen@gmail.com

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Teija Immonen
Puhelin: 0440744149
teikku.immonen@gmail.com


Varapuheenjohtaja Kari Moilanen
Puhelin: 0400510940
kari.moilanen@citykokkola.fiKatso kaikki tiedot »


Yhdistyksen kuulumisia

10.9.2019
PUUTYÖT ALKAVAT 11.9 Hollihaan Koululla klo 16 -18.00
23.4.2019
NEKU-palaveri 25.4.2019 klo 12.00

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY